Usein kysyttyä

Vastaamme 12 tunnin sisällä viestiisi (tyypillisesti 0–5t sisällä). Sähköpostiosoite on: info@3dpalapelit.com.

Kysymyksiä:

"Ovatko ohjeet Suomenkieliset?"

Lähetämme sinulle sähköpostiin 3Dpalapelit.comin kääntämät suomenkieliset ohjeet rakentamiseen PDF muodossa. Ohjeet on yleensä vain pari sivua, joten ne voi helposti vaikka tulostaa paperille. Paketissa tulevat kokoamisohjeet ovat englanniksi. Kuvat havainnollistavat selkeästi, kuinka palapelin kokoamisessa edetään. 

"Mistä tuotteet toimitetaan?"

Suomesta omasta varastostamme.

"Tarvitseeko minun huolehtia tulleista ja veroista?"

Ei. Ainoa hinta mistä sinun tarvitsee huolehtia on ilmoitettu sivulla. Mitään yllättäviä sivukuluja ei pääse tulemaan.

"En koe turvalliseksi maksaa ostoksiani nettikaupassa."

Jos et koe turvalliseksi maksaa nettikaupoissa ostoksiasi, valitse "Klarna - maksa myöhemmin." Tämän avulla et maksa kassalla mitään, ja saat 30 päivää maksuaikaa. Voit maksaa ostoksesi myös turvallisella pankin tunnistautumisjärjestelmällä. 

Tarjoamme erilaisia maksutapoja, jotka prosessoidaan luotettavien maksunvälittäjien kautta. Joka vaiheessa luottotietosi enkryptataan, mikä tarkoittaa, että se salataan niin, että ulkopuolisten tahojen on mahdoton lukea sitä. Se on salausjärjestelmä, joka takaa, että luottotietosi on 100 % turvassa. 

"En koe turvalliseksi asioida tuntemattomassa verkkokaupassa."

Voit nähdä 3dpalapelit.com:in alustana, josta valitset ostoksen, mutta asioit varsinaisesti Klarnan kanssa. Tämä takaa riskittömän kaupanteon. Klarnan ostajan turva pitää puolesi: ongelmatilanteissa lähetät vain ilmoituksen, ja Klarna asettaa laskusi taukotilaan heti, kun ilmoituksesi on lähetetty. 

"Menevätkö osat helposti rikki?."

3D-palapelien osat koostuvat enimmäkseen vanerilevystä, joka itsessään on kestävää materiaalia. Joskus osat vaativat enemmän voimaa kiinnittyäkseen, mutta suosittelemme voiman sijaan käyttämään hiomapaperin palasta. Usein 2-3 hionta vetoa riittää, että osat menevät sulavasti kiinni toisiinsa. Liiallinen voiman käyttö saattaa rikkoa osan. Mikäli osa hajoaa, ole yhteydessä info@3dpalapelit.com ja me lähetämme sinulle uuden osan, jotta projekti ei jäisi puolitiehen.

"Minulta hajosi osa ja en voi jatkaa kokoamista."

Kirjoita info@3dpalapelit.com palapelin nimi, osan numero ja millä nimellä tilasit tuotteen. Varaosan toimittamisessa menee n. 3-4 viikkoa.