Suomen erikoisimmat palapelit

Löydä tämän vuoden
uniikeimmat lahjaideat.

KOKOA
MAALAA
Vain meiltä ohjeet Suomeksi.
Supersuosittu joulu- ja isänpäivälahja!

VIIME JOULUN HITTITUOTTEET

Lataa PDF kuvasto tästä!

"Vaati hieman aikaa ja sorminäppäryyttä"

Nämä mallit ovat puisia mekaanisia tee-se-itse esineitä. Malleissa on jopa satoja äärimmäisen tarkasti laserleikattuja osia, mutta selkeillä kuvallisilla ohjeilla tehtävästä selviää niin 14 kuin 70 vuotiaskin. Sitä nuoremmille valikoimastamme löytyy myös opettavainen STEM-lab kokoelma.

Koko rahan edestä aktiivista tekemistä.

“Sain veneen tyttäreltäni, tietää minun pitävän pikku puuhastelusta”.

3D-palapelien myynti räjähtää jouluisin, koska ne ovat uniikki lahjaidea rennosta puuhastelusta pitäville ihmisille. Jokainen malli tarjoaa useaksi tunniksi aktiivista tekemistä. Katso räätälöity lahjaoppaamme alempaa, tai siirry selaamaan kaikkia tuotteita.

Lahjaopas

Nuorille & Aikuisille

Nuorille ja aikuisille sopivat lähes kaikki valikoimamme tuotteet, mutta tässä muutama suosituin malli joululahjaksi.

Ikäihmisille

Iso osa iäkkäämmistäkin ihmisistä selviytyy "Nuoret & Aikuiset" kokoelman tuotteista, mutta tässä on kokoelma ihmisille kenen motoristinen toiminta on heikentynyt iän myötä. Kokoelmassa on pienempiä projekteja joissa on vähemmän osia. Jokainen mallimme sisältää myös pieniin osiin varaosia vahingon sattuessa.

Lapsille

Lapsille soveltuu hyvin opettavainen STEM-lab kokoelma, joka opettaa jo nuoresta iästä lapselle mekaanisia ominaisuuksia, rakentamista ja oppimista. Sisältää QR-koodin kännykkäsovellukseen joka tekee oppimisesta interaktiivista! Huom. suositeltu ikäraja 8+ pienten osien vuoksi.

Lataa tuotekuvasto PDF muodossa!