Erikoinen joulukalenteri 2023 - Harry Potter palapelikalenteri

Joulu on taianomaista aikaa. Tee siitä tänä vuonna taianomaisempi kuin koskaan erikoisella Harry Potter™ joulukalenterilla.

Jännitys ja seikkailu kasvavat 1. joulukuuta lähtien, kun avaat ensimmäisen ikkunan ja löydät kirjekuoren, joka sisältää puuosia ja ohjeet.

Liitä osat yhteen rakentaaksesi hahmon tai muun erityisen esineen Harry Potter™ -maailmasta, jonka on luonut J.K. Rowling. Näytä ne lumoavassa laatikossa, ripusta ne joulukuuseen tai leiki niillä, kun kokoelmasi kasvaa kuukauden aikana.

Nopea Postin toimitus 1-3 päivässä! Nappaa ilmainen kuljetus koodilla: KULJ10

Valmistettu luonnollisesta komposiittipuusta

Harry Potter™ joulukalenterikokoelman mallit on sisältävät Harry Potter™, Hermione Granger™ ja Ronald Weasley™ hahmot, jotka pyörivät pyörivillä lavoilla, samoin kuin Liekehtivä pikari™.

Kun avaat ikkunat yksi kerrallaan, pääset rakentamaan tunnettuja Harry Potter™ esineitä, kuten pyöriviä merkkejä, joissa on Hogwartin™ noituuden ja velhouden koulun ja sen neljän talon—Gryffindor™, Hufflepuff™, Ravenclaw™ ja Slytherin™—tunnukset.

Monet näistä ja muista rakentamistasi esineistä ovat U-leluja: hauskoja pikkuleluja pyörivillä vaihteilla. Kokoaminen on hauskaa ja helppoa ja se onnistuu muutamassa minuutissa.

Jokainen kalenterin miniatyyri opettaa mekaaniikan perusperiaatteita

Jokaisella itse rakennetulla taianomaisella miniatyyrimallilla on oma liike, joka kiinnostaa nuoria mieliä ja opettaa mekaniikan perusperiaatteita.

Monissa Harry Potter™ joulukalenterikokoelman malleissa on ripustuslenkki, mikä tekee niistä täydellisiä koristeita joulukuuseen.

Näihin kuuluvat Kultainen sieppi™, Quidditch™ mailat, Harryn loitsukirja, Lajitteluhattu™, Gringottsin™ kolikot, Buckbeak™ hippogriiffi, Aikakäännin, Laituri 9 ¾™ kyltti ja suloinen Hedwig™ pöllö.

Nämä ja monta muuta sisältyvät Harry Potter™ joulukalenterikokoelmaasi. Joulua lähestyttäessä mallikokoelmasi ja lastesi innostus kasvavat yhdessä!

Harry Potter™ joulukalenteri ihastuttaa varmasti 

Harry Potter™ joulukalenteri ihastuttaa varmasti Harry Potter -kirjojen ja elokuvien faneja, malliharrastajia, vanhempia, jotka etsivät hauskaa käsityöprojektia rakentaakseen lastensa kanssa lomien aikana, ja kaikkia, jotka haluavat lisätä hieman taikaa kauteen.

Kun rakennat Ugears-mallin, sinulla ei ole vain näyttökappaletta, sinulla on nerokas mekaaninen lelu, joka on suunniteltu innostamaan nuorten mielikuvitusta. Auta lapsiasi löytämään mekaniikan, vaihteiden ja käsillä rakentamisen hauskuus.

Harry Potter™ joulukalenteri on mahtava lahja lomille, sillä joka päivä tuo mukanaan uuden aktiviteetin ja uuden velhoaiheisen lelun/muiston/koristeen.

Ugears on ylpeästi ukrainalainen yritys, joka valmistaa laajan valikoiman viehättäviä ja opettavaisia puumekaanisia malleja, 3D-palapelejä, lasten väritysmalleja, automaatteja, robotteja, puupalapelootia ja STEM Lab -mallisarjoja.

Itse rakennettavat mallimme tunnetaan maailmanlaajuisesti nerokkaista mekaanisista toiminnoistaan, steampunk tyylistä, hienosta yksityiskohtaisuudestaan ja viehättävistä, odottamattomista lisäyksistään.

Harry Potter™ joulukalenteri on ylpeä lisäys luetteloomme ja se on lahja, joka jatkaa antamistaan, sillä joka päivä tuo mukanaan uuden ikkunan, uuden DIY-projektin ja uuden Harry Potter-teemaisen mekaanisen mallin/koristeen leikittäväksi tai näytettäväksi.

Kuten kaikki Ugears-mallit, Harry Potter™ joulukalenterilaatikon mallien palaset on esileikattu korkealaatuisiin komposiittipuulevyihin laserilla.

Et tarvitse liimaa tai erityisiä työkaluja rakentaaksesi näitä viehättäviä puumalleja, vaan napsauta vain tarkkuuslaseroidut puupalat yhteen.

Kuvitetut vaiheittaiset ohjeet opastavat kokoamisessas. Jos sinulla tuli ongelmia ja tarvitset apua, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja autamme mielellämme.

Tunnetko itsesi erityisen luovaksi ja juhlavaksi? Voit värittää, maalata tai värjätä Harry Potter-teemaiset mallisi valitsemallasi värimaailmalla (maalit eivät sisälly pakettiin).

Katso kaikki 3D-palapelit

Löydä muita ihastuttavia 3D-palapelejä, joista saat erikoisen lahjan tänä jouluna.