Tietoa & kysymyksiä

Vastaamme 12 tunnin sisällä viestiisi (tyypillisesti 0–5t sisällä). Sähköpostiosoite on: info@aasianpuu.com.

Kysymyksiä:

"Tarvitseeko minun huolehtia tulleista ja veroista?"

Ei! Ainoa hinta mistä sinun tarvitsee huolehtia on ilmoitettu sivulla. Mitään yllättäviä sivukuluja ei pääse tulemaan vaan me hoidamme kaiken tarpeellisen puolestasi.

"En koe turvalliseksi maksaa ostoksiani nettikaupassa."

Jos et koe turvalliseksi maksaa nettikaupoissa ostoksiasi, valitse "Klarna - maksa myöhemmin." Tämän avulla et maksa kassalla mitään, ja saat 30 päivää maksuaikaa. Voit maksaa ostoksesi myös turvallisella pankin tunnistautumisjärjestelmällä. 

Tarjoamme erilaisia maksutapoja, jotka prosessoidaan luotettavien maksunvälittäjien kautta. Lisäämme vaihtoehtoja koko ajan. Joka vaiheessa luottotietosi enkryptataan, mikä tarkoittaa, että se salataan niin, että ulkopuolisten tahojen on mahdoton lukea sitä. Se on salausjärjestelmä, joka takaa, että luottotietosi on 100 % turvassa. 

"En koe turvalliseksi asioida tuntemattomassa verkkokaupassa."

Voit nähdä 3dpalapelit.com:in alustana, josta valitset ostoksen, mutta asioit varsinaisesti Klarnan kanssa. Tämä takaa riskittömän kaupanteon. Klarnan ostajan turva pitää puolesi: ongelmatilanteissa lähetät vain ilmoituksen, ja Klarna asettaa laskusi taukotilaan heti, kun ilmoituksesi on lähetetty. 

Nuorena yrityksenä meillä ei ole samoja resursseja mitä suuryrityksillä, mutta olemme nopeampia vastaamaan ongelmiin ja joustavampia, ilman hidasta byrokratiaa. Nyrkkisääntönä: Olemme aina valmiita tekemään sen mikä on oikein.

"Minulta hajosi osa ja en voi jatkaa kokoamista."

Kirjoita info@aasianpuu.com palapelin nimi, osan numero ja millä nimellä tilasit tuotteen. Varaosan toimittamisessa menee n. 3-4 viikkoa. 

Tietoa meistä

3Dpalapelit.com on suomalainen verkkokauppa. Sen omistajat asuvat Oulussa ja Vaasassa. Laitoimme liiketoimintamme pystyyn kesällä 2021.

Haluamme tuoda näpräämisen ja puuhastelun uudesta näkökulmasta moderniin maailmaan. Uskomme aidon konkreettisen puuhastelun olevan virkistävä vaihtelu teknologiseen maailmaan.

Emme perusta valikoimaa leluille tai peleille, vaan tuotteille, jotka pohjautuvat käytännölliselle tekemiselle ja näpräämiselle. Tekeminen missä jokainen napsuttelu, klikkailu, yhdistely, kokoaminen, kasaaminen tuo pienen palkinnon aivoille ja missä lopputulosta voi katsoa ylpeydellä.

3Dpalapelit.com on luotu sinulle joka haluaa passiivisuuden sijasta olla aktiivinen. Kuluttamisen ja vastaanottamisen sijasta tehdä ja luoda. Näyttöjen ja ruutujen sijasta siirtyä konkreettiseen, kosketeltavaan ja tunnusteltavaan 3D maailmaan. 

Yhteystiedot

Asiakaspalvelun sähköposti: info@aasianpuu.com

3Dpalapelitcom
Mäkipäänkatu 39
33500, Tampere

Y-tunnus: 3222410-5

https://facebook.com/AasianPuu
https://instagram.com/AasianPuu
https://twitter.com/AasianPuu