Suomen erikoisimmat pienoismallit - "70v Lahjansaaja oli yllättyneen iloinen erikoisesta lahjastaan!"

Puiset osat, rento kokoamisprosessi ja mekaaniset ominaisuudet tekevät näistä malleista upean lahjaidean. Ne ilahduttavat iästä riippumatta. Nämä mallit on ideoinut sodan runtelema ukrainalainen Ugears-yritys.

Kuminauhamoottorilla, 3 tilan vaiheistolla ja peräkärryllä varustettu Heavy Boy Truck VM-03 on vakuuttava ilmestys. Tämä järeä rekka sisältää jopa 541 osaa koottavaksi. Peräkärryn ja kuminauhan avulla se pystyy kuljettamaan tavaralastia pieniä matkoja, vaikkapa virvokejuoman.

Erikoisen näistä pienoismalleista tekee myös se, ettei niiden kokoamiseen käytetä lainkaan liimaa - osat vain napautetaan yhteen.

Kuvallisten ohjeiden avulla nuoret, vanhukset, ja jopa aloittelevat kokoajat onnistuvat päästä nauttimaan rentouttavasta prosessista. "Sopivan haastava, muttei liian", kuuluu erään kokoajan arvostelu.

Suomessa malleilla on vielä pieni mutta vakiintunut kuluttajakunta. Ukrainassa ja ulkomailla tuotteet ovat keränneet lähes kulttimaisen piirin ympärilleen.

"Just finished this model and its trailer. Remarkable example of creativity, engineering, manufacturing, and wonderful instructions. You have a great team. Thanks for the hours of enjoyment!"

Aero Clock on itse koottava seinäkello, joka toimii painovoiman avulla. Sitä vetää alas painopussi joka saa heilurin liikkeelle ja ajan juoksemaan hypnoottisesti.

Kello perustuu Ranskassa & Englannissa 1783 luvulla vallitseneeseen "ilmamatkailu maniaan". Se toimii jopa 30 tuntia kerrallaan!

Jos kiinnostuit tuotteista, nappaa tällä koodilla ilmainen kuljetus: KULJ10

Tästä linkistä voit selata kaikkia tuotteitamme

Katso kaikki upeat tuotteet